Újrakiadás – 2004 ősz – Dr. Horváth András: Kedves Nagyi

Kedves Nagyi!

Bevallom, amikor 7 évvel ezelőtt beleszerettem Katiba és elkezdtünk járni egymással, nem gondoltam bele egy cseppet sem, hogy Katinak kiterjedt rokonságával is meg kell ismerkednem, mint minden pasi, engem is csak maga a nő érdekelt. Éppen emiatt kissé idegenkedve fogadtam Kátya azon igényét, hogy ismerjem meg a nagyszüleit, majd az egész családot. Egy 22 éves fiatalembernek, amilyen akkor voltam, bőven elég volt megbirkózni azzal a feladattal, hogy megbízzanak bennem valamennyire a leányzó szülei :), így ez a második lépcsős kihívás szinte mission impossiblenak tűnt. Azonban egy szerelmesnek semmi nem állhat az útjába, így belevágtam.

Soha nem felejtem el azt az első találkozót. Meghallgattam nagyapa verseit és kezdtem feloldódni, hogy menni fog ez, mint a karikacsapás, és akkor megtörtént az, amitől legbelül feszengtem :). Amíg Nagyapa Katival a konyhába vonult a mindenki által ismert műanyag dobozok halmaiért, Kati nagymamája, a család nagyija mosolyogva rám nézett, és mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, megkérdezte:

– Aztán mikorra tervezitek az esküvőt?
… … … ……….

Kedves Nagyi!

Erre a kérdésre ma már tudok válaszolni, és bele sem pirulok, mint hajdanán. Mert nincs nálam boldogabb pasi a Föld nevű bolygón, hiszem megkaptam a hőn áhított szerepet: eljátszhatom az álompasi, álomférj és remélhetőleg álomapa projektet Németh Katalin mellett. Ugyanis IGENT mondott. Mindezek miatt a mai állapotok alapján válaszolok, bár hét év késéssel: 2005. április végére, vagy május elejére tervezzük.

Nagyon remélem, hogy onnan föntről, a túloldalról ugyanolyan boldog ettől a választól, mint amilyen boldog én vagyok Kati igenjétől.

Köszönettel,
Dr. Horváth András

Kedves Nagyapa és család!

Németh Katalin és Dr. Horváth András ezúton értesítjük a CSALÁDI SZÓ olvasótáborát, hogy 2005. tavaszán összeházasodunk.

Esküvőnk kizárólagos médiatámogatója az CSALÁDI SZÓ, amely az eseményekről a továbbiakban részletes tájékoztatást ad.

Vélemény, hozzászólás?